Mirë se vini në faqen zyrtare të Hotel Dreamland Mumbai. Zgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për tarifat më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

INR| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

inr990/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

inr 990

View Rates

inr 1312

View Rates

inr 1451

View Rates

inr 1673

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Hotel Dreamland

163/165, P Demello Road, Near Yellow Gate Police Station, Masjid Bunder, Mumbai
Your Host: Dream Land Hotel

Hotel Dreamland is situated at P Dmello road Carnac Bundar Gateway Of India Approx 4km and Nehru Pla Read more about Hotel Dreamland Mumbai

Distances:   2 Km | 28 Km | 18 Km

View availability for the next 12 months.

September
Hotel Dreamland, Mumbai - Check Availability for the September Plan your stay
October
Hotel Dreamland, Mumbai -  Check Sold out date for the October
November
Hotel Dreamland, Mumbai - View sold out rooms for November
December
Hotel Dreamland, Mumbai - Find Rooms Avaialble for the December
January
Hotel Dreamland, Mumbai - View Availability for the January
February
Hotel Dreamland, Mumbai - All available date for the February
March
Hotel Dreamland, Mumbai - Sold out date for the March
April
Hotel Dreamland, Mumbai - Booking dates available for April
May
Hotel Dreamland, Mumbai - Plan your stay with availability dates May
June
Hotel Dreamland, Mumbai - Available Dates for the June
July
Hotel Dreamland, Mumbai -  Sold out dates for the July official website
August
 Hotel Dreamland, Mumbai - Find Dates for the August

Select your currency